Apparaten en Accessoires
Rundsburgers met kaasvulling
Voorbereiding 30min
Totaal 40min
8 stuks
Ingrediënten
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
22 g
Calorieën
1395 kJ /
333 kcal
Vetten
25 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Drie kaas pides
1u. 40min
Tex-mexburger
4u. 25min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min