Apparaten en Accessoires
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 20min
6 portie
Ingrediënten
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1868 kJ /
446 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
76.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Regenboog Veggie Pizza
Geen beoordelingen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Geen beoordelingen
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Crème anglaise
15min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
Zachte Appelcake
50min