Apparaten en Accessoires
Tarbot in champagnesaus
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1177.9 mg
Eiwitten
71.2 g
Calorieën
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Vetten
36.8 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
15.4 g
Koolhydraten
42.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Champagne gelei
Geen beoordelingen
Sunrise smoothie
10min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Glühwein
15min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen