Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 26 oz Pork belly meat, boned, with rind
- 1 ½ - 2 oz mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers, drained
- 2 oz lemon juice, freshly squeezed
- 35 oz water
- 9 oz long-grain white rice
- 10 oz carrots, cut into half moons (½ in.)
- 5 oz red bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 5 oz yellow bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz zucchini, cut into pieces (1 in.)
- 2 garlic cloves
- 5 oz honey
-
1 ½
oz tamari sauce
of 1 ½ oz soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6579.2 kJ / 1572.5 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 98.1 g
- Vetten
- 120.1 g
- Verzadigd vet
- 39 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1458.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea Soup
30 Min
Guinness® Bread
1h 45min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Creamy Pea Soup
40 dk
Apple Tart
Geen beoordelingen
Broccoli and Stilton Soup
30 Min
Tiered Mermaid Tail Cake
Geen beoordelingen
Potato Curry Soup
35 dk
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Football Cake
3h 30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 dk