Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 26 oz Pork belly meat, boned, with rind
- 1 ½ - 2 oz mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers, drained
- 2 oz lemon juice, freshly squeezed
- 35 oz water
- 9 oz long-grain white rice
- 10 oz carrots, cut into half moons (½ in.)
- 5 oz red bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 5 oz yellow bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz zucchini, cut into pieces (1 in.)
- 2 garlic cloves
- 5 oz honey
-
1 ½
oz tamari sauce
of 1 ½ oz soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6579.2 kJ / 1572.5 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 98.1 g
- Vetten
- 120.1 g
- Verzadigd vet
- 39 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1458.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 menit
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 menit
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8h
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1j
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Chutney Chicken
30 menit
Boeuf Bourguignon
11 Std. 25 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1j 10 menit
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min