![Colcannon with Sausages and Guinness Gravy Colcannon with Sausages and Guinness Gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81E7DD7A-A664-42B1-A237-9673D2220987/Derivates/2401CDB1-4566-4488-8DB1-A5EFAF91BAAD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Colcannon
- 3 oz lacinato kale, center ribs removed, cut into pieces
- 24 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces
- 5 oz whole milk
- 4 oz water
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp olive oil, as needed
- 12 oz pre-cooked pork sausages, cut on the bias (approx. 2-3 in.)
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
Guinness® Gravy
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz all-purpose flour
- 7 oz beef stock
-
4
oz Guinness®
of 4 oz stout beer - 2 tsp sugar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottage Pie
2h 15 min
Beer Bread
1 godz. 10 min
Chicken and Dumplings
45 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 Std.
Meatloaf
1 godz. 20 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 Std. 5 Min
Pulled Pork
4h 5 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min