Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz semolina, plus extra to sprinkle
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 1 tbsp salt
Filling
- 2 oz Parmesan cheese, cut into 1 in. pieces
- 2 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
- 4 oz sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain
- 4 oz yellow onions, quartered
- 1 garlic clove
- 8 fresh basil leaves (approx. 3 stems)
- 16 oz Italian sausage, casing removed, cut into 1 in. pieces
- 1 oz pine nuts
- 1 large egg, lightly beaten
- 2 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3402 kJ / 813 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Goat Cheese Rolls
2h
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1sa
Caprese Frittata
30 Min
Cheddar Biscuits
20 Min
Bagels
1 godz. 20 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 Std. 5 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Chicken and Dumplings
45 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 Min