Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuits
- 13 ½ oz all-purpose flour
- 1 oz sugar
- 1 tbsp baking powder
- ¾ tsp salt
- ¾ tsp baking soda
- 6 oz unsalted butter, frozen, diced (¼ in.)
- 4 oz buttermilk, cold, plus extra to brush
Chicken Pot Pie Filling
- 8 oz leeks, sliced (½ in.)
- 6 oz carrots, sliced (¼ in.)
- 6 oz celery, sliced (½ in.)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz all-purpose flour
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 32 oz chicken thighs, boneless and skinless, cubed (1 in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- 6 oz frozen peas, thawed
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3054.8 kJ / 730.1 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 40.8 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1375.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Pie Crust
1h 30min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Beef Pot Pies
1h 55 min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
1h
Biscuits and Gravy
40min
Meatloaf
1h 20min
Ham and Cheese Biscuits
35min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Asian Sloppy Joes
1 Std. 50 Min
One Pot Cheeseburger Helper
45min
Beef Lasagna
2h 5min