Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de semoule de blé dur fine
- 330 g d'eau tiède
- 10 g de sel
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 400 g de tomates, en quartiers
- 150 g de carottes, en tronçons
- 70 g de concentré de tomate
- 1 c. à soupe de harissa
- huile de tournesol, pour le plan de travail et 1 filet pour la poêle
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1303 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Pains batbout marocains
1h
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1 Std. 55 Min
Crêpes aux mille trous
1h 10min
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1h 5min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3 Std. 35 Min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1 Std. 15 Min
Pains pogaca turcs
2 Std. 40 Min