Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de semoule de blé dur fine
- 330 g d'eau tiède
- 10 g de sel
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 400 g de tomates, en quartiers
- 150 g de carottes, en tronçons
- 70 g de concentré de tomate
- 1 c. à soupe de harissa
- huile de tournesol, pour le plan de travail et 1 filet pour la poêle
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1303 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Makrouts (biscuits de semoule aux dattes)
1h 15 min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13u. 10min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Crêpes aux mille trous
1 Std. 10 Min
Harcha (galettes de semoule)
1 Std. 10 Min
Cachir de poulet aux olives
7h
Boreks au fromage
35 Min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Pains batbout marocains
1h
Chorba tunisienne
45min
Msemen
40min