Compatibele versies
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre, en morceaux
- 500 g de semoule de blé dur moyenne
- quelques gouttes d'extrait de vanille
- 150 g d'eau de fleur d'oranger
Le jour même
- huile, pour le moule
- 36 amandes non émondées
- 50 g de beurre fondu
- 500 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau de fleur d'oranger
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3831 kJ / 910 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 152 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Sfenj - Donuts
2h 45min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Fekkas (biscuits croquants)
45 Min
Galettes à la noix de coco et au chocolat
1 Std.
Couscous tfaya au poulet
2h
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35 Min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Chorba tunisienne
45 Min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30 Min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 Min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min