Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de dattes dénoyautées
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 250 g de beurre, en morceaux
- 400 g d'eau
- 1000 g de semoule de blé dur moyenne
- 50 g de farine de blé
- huile de friture, et un peu pour les mains
- 500 g de miel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 731 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13 godz. 10 min
Crêpes aux mille trous
1h 10 min
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1 godz. 20 min
Mahjouba (crêpes farcies)
2h 50min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Tajine de boulettes de sardines
45min
Couscous tfaya au poulet
2 Std.
Brioche italienne
3 Std. 15 Min
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Pains batbout marocains
1h
Msemen
40min
Crêpes mille trous
1h 10 min