Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g d'eau
- 275 g de semoule de blé dur fine
- 150 g de farine de blé
- 10 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 5 g de levure boulangère sèche
- 1 sachet de levure chimique
- beurre
- miel, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 508 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfenj - Donuts
2h 45min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30min
Makrouts (biscuits de semoule aux dattes)
1u. 15min
Pains batbout marocains
1 godz.
Rfissa au poulet
1 Std. 20 Min
Fricassés orientaux
2 Std. 20 Min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Chorba tunisienne
45 min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min