Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 300 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- ½ c. à café de sel
La garniture au fromage
- 8 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 80 g de cheddar, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 80 g de mozzarella, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 130 g de feta, émiettée
Le montage
- 1 jaune d'œuf, légèrement battu
- 1 c. à café de graines de sésame
- 4 œufs
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2746.8 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 57.8 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 973.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2h 15 min.
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Pains batbout marocains
1h
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50 min.
Batbout au fromage
30min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5min
Pide au bœuf et à la mozzarella
2 godz. 50 min
Msemen
40min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Pizza lahmacun à la turque
1h