Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte (la veille)
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour les moules et le plan de travail
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 5 œufs
- 25 g d'eau de fleur d'oranger
- 25 g de rhum
- 250 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
Le jour même
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1425 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Croissant
16h
Brioche "super bonne"
3 godz.
Baguette viennoise
4h 25min
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Bretzels sucrés
4h
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Roulé brioché aux fruits confits
3 godz. 10 min
La brioche familiale
5 godz.
Briochettes feuilletées
2 Std. 45 Min
Petits pains suédois
16h
Miniviennoiseries express
5h 20 min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min