Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de raisins secs
- 10 g de rhum
- 200 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de beurre doux, coupé en morceaux, ert un peu pour le moule
- 650 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 10 amandes émondées
- 50 g de sucre glace maison, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1361 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kouglof alsacien
4h 20min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45 min
Kouglof
3h 20min
Butterbredele
2h 30min
Manneles
1h 30min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Spritzbredele
25min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4h
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.