![Kougelhopf Kougelhopf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4A705C73-722A-4FA7-9300-03601B0D829D/Derivates/18A9BF72-142E-46D3-AE85-72DF7B904094.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de raisins secs
- 10 g de rhum
- 200 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de beurre doux, coupé en morceaux, ert un peu pour le moule
- 650 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 10 amandes émondées
- 50 g de sucre glace maison, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1361 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12 Std. 45 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Stollen
3 Std. 45 Min
Kouglof
3h 20 min
Kouglof alsacien
4h 20 min.
Brioche tressée à la cannelle
3h
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Spätzles aux girolles
50 min
Streusel
2h
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45 min.
Gâteau aux quetsches
45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 Min