Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di datteri denocciolati, circa 12 pezzi
- 25 g di formaggio fresco spalmabile
- 12 fette di pancetta tesa di maiale
- 200 g indivia riccia tagliato a fette (2 cm)
- 2 arance sanguinelle, una in spicchi, una il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 20 g di aceto di vino rosso
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 3 - 4 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di yogurt bianco non zuccherato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2603.8 kJ / 622.3 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 47.1 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1199.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane alla messinese
30 dk
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Gamberoni in guazzetto
40min
Insalata di riso venere
40min
Marinata per pollo piccante
10 min
Braciole pugliesi
1h
Bocconcini di pollo piccanti
45 dk
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 dk
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 dk
Salmone marinato
2sa 30 dk
Insalata di cetrioli, avocado e ceci croccanti
45 dk
Polpo alla Luciana
1sa 30 dk