Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 300 g de lentilles corail sèches entières
- 250 g d'eau
- 2 - 3 pincées de sel
- 2 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 c. à café de paprika fumé
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 5 - 6 c. à soupe de sauce tomate, à ajuster en fonction des goûts
- 150 - 200 g de mozzarella râpée
- 3 - 5 champignons frais, en fines tranches
- ½ courgette, en fines tranches
- 10 - 12 olives noires
- quelques feuilles de basilic frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2019.8 kJ / 482.8 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 786.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45min
Pâtes aux tomates séchées avec tempeh
30min
Riz fondant aux légumes
25 Min
Patates douces et sauce aux légumes - Gratin de pâtes
2h
Lasagne aux lentilles corail et légumes d'été (sans gluten ni lactose)
1 Std. 30 Min
Curry de pois chiches au tofu
25 Min
Tikka bowl façon dahl
55 min
Lentilles de Cilaos
50min
Sayadieh (riz épicé au poisson)
50min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40min
Porridge au chocolat et à la poire à préparer la veille
20 Min