Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de patates douces, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 100 g de farine de riz
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'huile d'olive, 1 c. à soupe pour la finition
- 200 g de mozzarella, râpée
- 6 - 8 tomates cerise, coupées en deux
- 8 - 10 olives dénoyautées
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 10 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1834.3 kJ / 438.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 813.8 mg
Alternatieve recepten
Pizza sans gluten aux lentilles corail
30min
Cake aux lentilles corail, carotte et curry
1 Std. 25 Min
Cari légumes au massalé
40min
Flammekuche de sarrasin aux légumes racines et au gorgonzola
1h
Nouilles végétaliennes sauce cacahuète
30min
Crumble de légumes au parmesan
1h
Bowl de lentilles et légumes verts
40min
Pizza aux légumes d'hiver et fromage à raclette fumé
2h
Taboulé de brocoli et chou-fleur, tofu fumé et olives
15 min
Cake au tofu, tomates séchées et pesto rosso
1h 10min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 Min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1h 50min