Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 25 g de beurre
- 75 g de lardons fumés
- 200 g de foies de volaille, déveinés et en morceaux
- 50 g de porto
- 25 g de noix décortiquées, concassées
- 25 g de pruneaux dénoyautés, en morceaux
- 500 g d'eau
- 400 g de potimarron, en tranches
- 4 cailles
- 12 tranches de bacon
- 4 c. à soupe d'huile de tournesol
- 1 bouquet de thym frais, effeuillé
- huile de tournesol, pour la cuisson
- 5 champignons de Paris frais, émincés
- ½ c. à soupe de fécule de maïs
- 1 pincée de sel
- 100 g de vin blanc
- 200 g de crème liquide entière
- 100 g de fond de volaille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3079 kJ / 740 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce madère
35min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10 min
Étoiles de Noël apéro
40min
Canapés aux crevettes et purée de petits pois à la menthe
1h
Chouquettes du goûter
35min
Babka salé au saumon fumé
4h
Sauce ail-ciboulette
5min
Suprême de dinde sauce chimichurri et salade de légumes variés
13 Std. 20 Min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Délice au chocolat
2h
Longe de porc, purée de pommes de terre et salade
1h
Sauce piquante
35min