Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'eau minérale
- 8 g levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 80, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de sel
- 75 g de chorizo, en petits dés
- 75 g d'emmental, en petits dés
- 75 g d'olives dénoyautées
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 880 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain d'eau (pão de água)
3 Std. 20 Min
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3h
Pain apéritif aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1h 30min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pain au maïs portugais
5 godz.
Fougasse lardons et romarin
3h 15min
Baguette tradition
15h 25min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min
Pain à l'ail et au thym
2h 20min
Pains au chocolat express
2h 45min
Tapenade de Marseille
15min