Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'amandes crues
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre doux
- 1 c. à café de jus de citron
- 1070 g d'eau
- 50 g de vinaigre
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g. bien froide (type Fleurette)
- 270 g de lait concentré sucré
- sucre glace pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3504 kJ / 837 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 78.1 g
- Vetten
- 55.1 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 83.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16h 30min
Bûche glacée tiramisu
8 godz. 25 min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Bûche de Noël à la fève tonka
3 godz.
Sapin de Noël apéro
1h
Entremets chocolat-cacahuète
12h
Chocolats de Noël
1h
Miniclafoutis de légumes
45min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Bûche salée au saumon
3 godz.