Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g long grain rice
- boiling water, to soak
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 700 g tomato passata
- 50 g tomato paste
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp dried oregano
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 700 g beef mince, broken into pieces
- 400 g water
- ½ tsp sea salt
- 400 g canned black beans, rinsed and drained
- sour cream, to serve
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh red chilli, thinly sliced, to garnish (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3762.7 kJ / 899.3 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 87.4 g
- Vetten
- 41.4 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 930.6 mg
Alternatieve recepten
Curried sausages
40min
Cottage pie
1h 30min
Creamy chicken curry and rice
45min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Swedish meatballs and mash
50min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Easy lamb hotpot
2h
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Creamy beef curry
1h 15min