Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g long grain rice
- boiling water, to soak
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 700 g tomato passata
- 50 g tomato paste
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp dried oregano
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 700 g beef mince, broken into pieces
- 400 g water
- ½ tsp sea salt
- 400 g canned black beans, rinsed and drained
- sour cream, to serve
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh red chilli, thinly sliced, to garnish (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3762.7 kJ / 899.3 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 87.4 g
- Vetten
- 41.4 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 930.6 mg
Alternatieve recepten
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Chicken and Pork Adobo
40 min
Broccoli and ham pasta bake
1h
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1sa 45 dk
Lamb sausage ragu
30 min
Beef tacos
25 Min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Creamy chicken curry and rice
45min