Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de batatas en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 750 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de crème fraîche
- 6 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 847 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 5.76 g
- Koolhydraten
- 25.62 g
- Vetten
- 8.57 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de lentejas rojas con calabaza y romero
45 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Crema de guisantes
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de judías blancas y calabaza
30 min
Sopa griega de garbanzos
25min
Crema de batatas con leche de coco
40 min
Crema de calabaza
45 min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 min
Crema de judías blancas y verduras
30 min