Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de verduras
- 2 dientes de ajo pelados y aplastados
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de calabacín con piel (cortado en bastones finos de 5 cm)
- 150 g de zanahoria (cortada en bastones finos de 5 cm)
- 1 tallo de apio (50 g) cortado en rodajas
- 40 g de cebolla (cortada en gajos)
- 200 g de setas frescas de temporada (cortadas en láminas)
- 50 g de puerro (cortado en rodajas)
- 1 pellizco de sal
- 30 g de salsa de soja
Cocción de fideos
- 1000 g de agua
- 1 cucharada de sal gorda
- 100 g de fideos orientales transparentes de soja
- 100 - 150 g de brotes de soja frescos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 618 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Noodles con pollo, espárragos y pimiento
30 Min
Bao buns vegetarianos
40 Min
Fideos yakisoba con gambas
30 Min
Noodles orientales (sin gluten)
30 Min
Brochetas picantes de pavo
1 Std.
Noodles con judías verdes
30 Min
Fideos soba con salsa picante (sin gluten)
40 Min
Ensalada de algas y setas
40 Min
Fideos salteados con setas y verduras (Chow mein vegetariano) - China
1 Std.
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
1 Std.
Pita vegetariana israelí (sabich)
40 Min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min