Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 50 g de chalota
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 450 g de alcachofas congeladas en cuartos
- 150 g de agua
- ½ pastilla de caldo de verduras
- 2 cucharaditas de sal (y algo más para cocer la pasta)
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 350 g de pasta corta seca tipo fusilli
- 50 g de guisantes congelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con verduras, gambas y jamón
45 min
Espaguetis integrales con alcachofas y jamón ibérico
1sa
Tagliatelle con boletus
1sa
Plumas con pesto de alcachofa y berenjenas salteadas
30 min
Tortilla de alcachofas
30 min
Risotto con espárragos y chirlas
45 min
Pasta "alla Norma"
50 min
Arroz verde
1sa
Penne rigate con setas para dos
25 min
Fideos con alcachofas
45 min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2h 30min
Macarrones con alcachofas, jamón y ricota salada
30 min