Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de atún fresco en tacos de aprox. 10x6x3 cm.
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ guindilla roja de cualquier tipo (sin semillas) (optioneel)
- 1 diente de ajo
- 4 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 10 g de alcaparras escurridas
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon
- 60 g de aceite de oliva (y un poco más para sellar el atún)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1186 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 205.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 Min
Muslos de pollo a la cerveza
1 Std. 30 Min
Mimosa de pomelo
10min
Langostinos con chimichurri de cítricos
30 Min
Vacío al horno con salsa picante
4 Std. 20 Min
Mero asado con carabineros y ragú de setas
40min
Sándwich integral con salteado de salmón, aguacate y rúcula
25min
Salmón especiado con patatas
1 Std.
Pez espada con salsa chermoula y cuscús
1 Std.
Lubina con salsa griega
15min
Solomillo de cerdo asado con guarnición de patatas
40min
Solomillo de cerdo al estilo coreano con ensalada de arroz
45 Min