Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl
- 700 g Weißkraut, geviertelt, ohne Strunk, in Stücken (ca. 4 cm)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Rapsöl
- 25 g Kristallzucker
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 ½ EL Paprikapulver, edelsüß
- 150 g Wasser
- 1 EL Apfelessig
- 4 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
-
½
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
of 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 - 2 EL frischer Majoran, Blättchen gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1588 mg
Alternatieve recepten
Wurstknödel
1h 20min
Liptauer
15min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 λεπτ.
Tiroler Knödel mit Linsen
50 λεπτ.
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25 min
Fisolengulasch
1ωρ. 10 λεπτ.
Eiernockerl
30 Min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1ωρ.
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Erdäpfelgulasch
1ωρ. 10 λεπτ.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 λεπτ.