Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 270 g Zwiebeln, halbiert
- 130 g Butter, in Stücken
- 180 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier
- 2 TL Salz
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 900 g Eierschwammerl, frisch
- 50 g Weißwein
- 450 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 250 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3109 kJ / 742 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 16 g
Alternatieve recepten
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 godz. 40 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 godz.
Faschierte Laibchen
35min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 godz. 10 min
Semmelknödel
50min
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Marillenknödel "die Besten"
1 godz.
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 godz. 40 min