Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 270 g Zwiebeln, halbiert
- 130 g Butter, in Stücken
- 180 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier
- 2 TL Salz
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 900 g Eierschwammerl, frisch
- 50 g Weißwein
- 450 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 250 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3109 kJ / 742 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 16 g
Alternatieve recepten
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Wurstknödel
1sa 20 dk
Faschierte Laibchen
35min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 godz. 40 min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 godz. 40 min