Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Bierkäse, in Stücken
- ½ Bund frische Petersilie (ca. 15 g), Blättchen abgezupft
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 130 g Erdäpfel, gekocht und ausgekühlt, in Stücken
- 200 g Semmelwürfel
- 125 g Sauerrahm
- 125 g Schlagobers
- 30 g Weizenmehl, universal
- 20 g Butter, weich
- 2 Eier
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Apfelessig
- 80 g natives Olivenöl extra
- ½ TL Staubzucker
- 300 g Blattsalat, gemischt, gewaschen und trocken geschleudert
- Butterschmalz zum Ausbacken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2098 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 923 mg
Alternatieve recepten
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Kas-Press-Knödel
45 λεπτ.
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2h 35min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1ωρ.
Grießnockerl
30 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1ωρ. 10 λεπτ.
Tiroler Knödel mit Linsen
50 λεπτ.
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 λεπτ.
Marillenknödel "die Besten"
1ωρ.
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1ωρ.