Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marillenknödel
- 60 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 60 g Weichweizengrieß
- 250 g Magerquark
- 1 Ei
- 130 g Mehl
- 8 - 10 Aprikosen, klein, entkernt
- Mehl, zum Bearbeiten
Zuckerbrösel
- 100 g Butter
- 3 - 4 EL Zucker
- 100 g Paniermehl, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3041 kJ / 727 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Mohnnudeln
1 godz. 30 min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Milchrahmstrudel
1 Std. 55 Min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Marillenknödel
1h 15min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 godz. 25 min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Scheiterhaufen
1 godz. 30 min