Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1000 g Marillen
- 1 Packung Gelierzucker 1:1 (à 1000 g)
- 40 g Zitronensaft
-
20
g Marillenschnaps
of 20 g Rum
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 4685 kJ / 1118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 268 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Sonntags-Striezel
2 Std. 15 Min
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Marillennektar
2h
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Marillenröster
30min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Ribiselschnitten
1 Std.
Ribiselgelee
55 Min
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.