Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 105 g Rohrohrzucker
- 4 Gewürznelken
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1350 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- ½ - ¾ TL Zimt, gemahlen
- 1 - 2 Prisen Salz, unjodiert
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 800 g Wasser
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1092 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Germknödel
1 Std.
Marillennektar
2h
Marillenröster
30min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Powidl
8h
Hollerkoch
2h 50 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Ribiselgelee
55 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Marillenmarmelade
35 min
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.