Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 105 g Rohrohrzucker
- 4 Gewürznelken
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1350 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- ½ - ¾ TL Zimt, gemahlen
- 1 - 2 Prisen Salz, unjodiert
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 800 g Wasser
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1092 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Germknödel
1h
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Powidl
8ωρ.
Marillenmarmelade mit Vanille
1sa 5 dk
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Marillenmarmelade
35min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 godz. 10 min
Marillenröster
30min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Ribiselgelee
55 dk
Marillenknödel "die Besten"
1h