Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Semmel, altbacken, in Stücken (siehe Variation)
- 60 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 3 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter
- 300 g Faschiertes, gemischt, zerpflückt (3-4 cm Stücke)
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 1 TL Dillspitzen, getrocknet
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 1 EL Senf
- 4 EL Semmelbrösel
- 4 EL Sonnenblumenöl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 936 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 400 mg
Alternatieve recepten
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Gefülltes Brathenderl
1h 45 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Rindsrouladen
1ωρ. 30 λεπτ.
Wurstknödel
1hod. 20min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 λεπτ.
Paprikahendl
1hod.
Eiernockerl
30 λεπτ.
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1ωρ. 40 λεπτ.
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1hod.