Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Semmel, altbacken, in Stücken (siehe Variation)
- 60 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 3 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter
- 300 g Faschiertes, gemischt, zerpflückt (3-4 cm Stücke)
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 1 TL Dillspitzen, getrocknet
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 1 EL Senf
- 4 EL Semmelbrösel
- 4 EL Sonnenblumenöl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 936 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 400 mg
Alternatieve recepten
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 λεπτ.
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 λεπτ.
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
Paprikahendl
1ωρ.
Wurstknödel
1ωρ. 20 λεπτ.
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1ωρ. 10 λεπτ.
Tafelspitz mit Semmelkren
1ωρ. 20 λεπτ.
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1ωρ.
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2u. 45min
Rindsrouladen
1ωρ. 30 λεπτ.
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.