Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fettuccine
- 400 g de farine de blé
- 4 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
La sauce au gorgonzola
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, en morceaux
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- basilic frais, ciselé, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3767 kJ / 900.4 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 82.1 g
- Vetten
- 51.5 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 517.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti carbonara fraîches
1h 5min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 godz.
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1 godz.
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 min
Croque monsieur à la tomate
1 godz.
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45 min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 min
Conchiglie à l'ail et aux olives
25 min
Mac and cheese
35 min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Lasagne chèvre et courgette
1 godz.