Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fettuccine
- 400 g de farine de blé
- 4 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
La sauce au gorgonzola
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, en morceaux
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- basilic frais, ciselé, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3767 kJ / 900.4 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 82.1 g
- Vetten
- 51.5 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 517.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Hachis de poulet et polenta
45 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Mac and cheese
35 Min
Gratin de pâtes au chèvre
40 Min
Œufs cocotte façon chakchouka
35 Min
Riz cantonais
30 Min
Pain à l'ail, au cheddar et au chorizo
1 Std. 30 Min
Sauce au fromage
20 min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.
Agneau et pommes de terre au romarin
1 Std.
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min