Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la poêle
- 80 g d'épinards frais
- ½ c. à café de sel, et 3 pincées
- 4 œufs
- 30 g de lait
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 30 g d'emmental, coupé en tranches (2 mm)
- 30 g de jambon de Parme, coupé en fines tranches
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1449.5 kJ / 346.5 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 0.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Mon petit hachis Parmentier
1h
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45min
Flammekueche aux lardons et champignons
30min
Quiche aux épinards et feta
1h 20 min
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Galette oignon-chèvre
35 Min
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30min
Omelette au poulet
40min
Spaghetti alla carbonara
30min
Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate
1h