Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 30 g de nuez de castilla, pelada
- 2 dátiles, deshuesados
- 45 g de aceite de oliva
- 2 cdita de sal
- 40 g de salsa de soya
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 10 g de hojuelas de chile seco
- 15 g de semillas de ajonjolí
- 30 g de miel de agave
- 20 g de jugo de limón amarillo
- 1230 g de agua
- 100 g de lechuga escarola, solo los corazones cortado en trozos (2 cm)
-
200
g de pasta integral, tipo spaghetti
of 200 g de pasta integral - 100 g de zanahoria, peladas, cortadas en tiras finas
- 100 g de aguacate, cortado en cubos
- 200 g de tempeh, cortado en cubos (1 cm)
- 20 g de pepitas de calabaza
- 150 g de jitomate cherry, por la mitad
- 50 g de espinaca baby fresca
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2898.3 kJ / 692.8 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 0.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de nopales
45min
Mole de olla vegetariano
1h
Pancita de hongos
1h
Entomatadas de jamaica
50min
Tradicional sopa de fideo
35min
Elotes asados con mayonesa de chile
45min
Tacos de flor de Jamaica
1h
Jamaica con chilito
30min
Empanadas veganas de espirulina
40min
Aderezo de nuez de castilla con vegetales
5min
Ensalada de nopales
20 min
Mole de olla vegano
45min