Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en cuartos
- 150 g cebolla
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cditas sal
- 6 - 8 pizca pimienta negra molida
- 1 cditas azúcar
- 40 g alcaparra
- 100 g aceituna verde, sin hueso
- 3 - 5 pizca sal
- 6 filete de pescado
- 30 g de chiles güeros en escabeche
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1270 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 509 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Entomatadas de pollo
40min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Chilaquiles Rojos
25 min
Lomo en salsa de cacahuate
15min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Carnitas de Marlin
40min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45min
Papitas negras
55min
Caldo de queso
40min