Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de filetes de pescado blanco, en cubos (1 cm, p.ej. sierra, huachinango, robalo, lenguado o cazón)
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- 200 g de jugo de limón recién exprimido
- 210 g de jitomate guaje, en cuartos y sin semillas (aprox. 2 piezas)
- 100 g de cebolla morada, en trozos
- 150 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de orégano seco, o al gusto (optioneel)
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 1 aguacate, maduro y en cubos (1 cm)
-
tostadas, para servir
of galletas saladas, para servir - limones, los necesarios para servir, en cuartos
- de salsa picante roja, p.ej. Tabasco, Valentina o Botanera
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2372 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camarones al ajillo
25min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Pasta con camarones
35 min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1h 10min
Ceviche
30 min
Camarones cremosos a la diabla
40 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Camarones salteados a los tres chiles
1 Std. 30 Min
Frijoles puercos
15min