![Ceviche de pescado Ceviche de pescado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a9f47595-854a-4c42-a72a-d2f42962cefb/Derivates/c8158af0-b36a-46ba-a6cc-7abe4325c9d1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de filetes de pescado blanco, en cubos (1 cm, p.ej. sierra, huachinango, robalo, lenguado o cazón)
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- 200 g de jugo de limón recién exprimido
- 210 g de jitomate guaje, en cuartos y sin semillas (aprox. 2 piezas)
- 100 g de cebolla morada, en trozos
- 150 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de orégano seco, o al gusto (optioneel)
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 1 aguacate, maduro y en cubos (1 cm)
-
tostadas, para servir
of galletas saladas, para servir - limones, los necesarios para servir, en cuartos
- de salsa picante roja, p.ej. Tabasco, Valentina o Botanera
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2372 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 min
Tostadas de rajas con pollo
40 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Caldo de res
1h 15min
Entomatadas de pollo
40 min
Pescado a la diabla
30 min
Salpicón de res
1h
Chilaquiles Rojos
25 Min
Camarones cremosos a la diabla
40 min
Ceviche
30 min
Pescado agridulce con arroz TM6
1 Std. 5 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h