Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 200 g de calabacita, sin puntas y cortada en bastones
- 1 cda de aceite de oliva
- 1 pizca de pimienta negra molida
- jugo de limón, de ½ pza
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 181 kJ / 43 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Papilla de chayote
20min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 Min