Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g de queso mozzarella fresco, en trozos
- 700 g de jitomate guaje (aprox. 6 piezas), asados en el comal
- 100 g de cebolla, en trozo, asada en el comal
- 2 dientes de ajo, con cáscara, asados en el comal
- 1 - 2 chiles serranos chicos, asados en el comal, sin tallo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 20 g de aceite vegetal
- 500 g de pechuga de pollo, en cubos (3 cm)
- 400 - 450 g de calabacita grande, en rebanadas a lo largo (3 mm de grosor)
- jocoque, para acompañar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 895 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel azteca
1j
Carnitas de atún
40 Min
Barks de yogur congeladas
3 Std.
Ravioles de pollo (sin gluten)
1j
Tostadas de ensalada de pollo con jocoque griego
30 menit
Portobellos rellenos de pollo low carb
35 Min
Pacholas de pollo con ensalada
40 Min
Lasaña light de calabacitas
1j
Pechugas a la reina
35 Min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 menit
Pescado para taquear
25 menit
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min