Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 cdita hoja de tomillo fresco
- 40 g de aceite
- 665 g de carne de cerdo, pierna cortada en trozos de 5 cm
- 150 g de agua
- 70 g de vino blanco
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 962 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel azteca
1h
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Adobo con carne
50 Min
Salpicón de res
1h
Pastel de carne
40min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Pechugas a la reina
35min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Entomatado de cerdo
1h
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Pollo al cilantro
35min
Bisteces a la mexicana
30min