Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de arroz jazmín
- 20 g de aceite vegetal
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de bistec de res, seque la carne con toallas de papel y luego corte en tiras (1 cm x 3-4 cm)
- 430 g de agua y un poco más
- 150 g de floretes de brócoli (aprox. 2 cm)
- 40 g de salsa de soya, baja en sodio
- 10 g de salsa de soya obscura
- 50 g de salsa de ostión
- 50 - 60 g de brotes de bambú enlatados, escurridos y en tiras
- 5 g de aceite de ajonjolí
- 1 cdita de jengibre en polvo
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- cebolla cambray, en rodajas (1 mm), para decorar
- hojuelas de chile seco, para decorar (optioneel)
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 6615.8 kJ / 1581.2 kcal
- Eiwitten
- 82.9 g
- Koolhydraten
- 221.8 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 5952.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 min
Ensalada Tex-Mex de quinoa y pollo
30min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 min
Entomatadas de pollo
40min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Adobo con carne
50 min
Arroz con camarones estilo Cantonés TM6
50 min
Entomatadas de pollo
40min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min