Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
-
100
g de hongos porcini frescos, en rebanadas
of 30 g de hongos porcini deshidratados, remojados en agua caliente por 20 minutos, escurridos - 1 ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1200 g de agua
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone
45min
Pescado a la veracruzana
30min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Tortas de papa alemanas
45min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Pasta con camarones
35min
Ceviche de camarón
2h
Camarones al mojo de ajo
20min
Arroz blanco con verduras
40min
Aderezo de naranja y curry
10min
Ensalada fresca de verduras
10min
Salsa verde
10min