Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla, a metà
- 100 g di carota, pelate e a fette (3 mm)
- 100 g di gambo di sedano, a fette (3 mm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di paprika dolce o piccante, a piacere
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1200 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- yogurt greco bianco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1618.3 kJ / 386.8 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 16.8 g
- Natrium
- 1630 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di verdure invernale
50 λεπτ.
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Stufato di lenticchie
1ωρ.
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1ωρ.
Zuppa di fagioli
40 Min
Katsu curry
1ωρ. 30 λεπτ.
Zuppa di lenticchie e funghi
45min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 Min
Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato
45min
Insalata veloce con verdure crude
15 λεπτ.
Vincisgrassi
2 godz. 30 min
Mesciua spezzina
1ωρ.