Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla, a metà
- 100 g di carota, pelate e a fette (3 mm)
- 100 g di gambo di sedano, a fette (3 mm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di paprika dolce o piccante, a piacere
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1200 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- yogurt greco bianco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1618.3 kJ / 386.8 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 16.8 g
- Natrium
- 1630 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di fagioli
40min
Minestra di orzo e funghi
1h
Zuppa di porri e orzo
45min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45min
Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati
1 godz. 25 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1u. 30min
Bortellina
30min
Zuppa di verdure con involtini di sogliola
40min
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30min
Zuppa di lenticchie alla turca
1h
Stufato di lenticchie
1h