Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile végétale
- 500 g d'aubergines, coupées en rondelles (2 cm), puis en morceaux (3 cm)
- 1 piment vert long, en tranches
- 500 g de lait de coco
- 3 c. à soupe de pâte de curry rouge
- 400 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 1 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 2 c. à soupe de basilic thaï frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1681.8 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 978.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japchae
50min
Pad thaï au poulet
2 Std.
Ragoût de chou à la dinde
40 Min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55min
Chakchouka à la feta
1h
Soupe épicée vietnamienne
50min
Poulet grillé à la citronnelle
45min
Saumon au sésame, crème de petits pois
1h
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20min
Curry de crevettes et courgettes
45min
Tajine de poulet et légumes d'été
45min
Curry de poulet à la noix de coco
45min