Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Haferflocken, glutenfrei
- 20 g Öl
- 210 - 220 g Milch
- 3 Eier (Größe M)
- 1 Msp. Backpulver
- 1 Prise Salz
- 2 TL Zucker, bei süßer Füllung
-
Butterschmalz zum Backen
of Öl zum Backen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 702 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 104 mg
Alternatieve recepten
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 min
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Apfel-Hirse-Frühstück
30 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5h 20min
Luxemburger Erdäpfel-Rösti mit Apfelmus
40 Min
Palatschinken aus Maismehl (glutenfrei, laktosefrei)
35 min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 min
Pastinaken-Kürbis-Suppe
35 min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1h 20 min