Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de carottes, en rondelles (environ 5 mm)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 100 g de petits pois surgelés
- 100 g de haricots verts surgelés, coupés en morceaux de 3 cm
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel
- 350 g d'eau
- 250 g de pâtes fraîches, type tortellini
- 10 g de basilic frais
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1835.5 kJ / 438.7 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 842.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50min
Ragoût de dinde à l'ail
40 min
Fettuccine aux légumes, sauce coco-curry
1 Std. 30 Min
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1 godz.
Riz cantonais
30 min
Soupe de courge, petites pâtes et chorizo
30 min
Soupe de tomates aux tortellinis de viande hachée
35 min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 min
Minestrone d'hiver
1 godz. 10 min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50min