Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de carottes, en rondelles (environ 5 mm)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 100 g de petits pois surgelés
- 100 g de haricots verts surgelés, coupés en morceaux de 3 cm
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel
- 350 g d'eau
- 250 g de pâtes fraîches, type tortellini
- 10 g de basilic frais
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1835.5 kJ / 438.7 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 842.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45 Min
Minestrone d'hiver
1 Std. 10 Min
Salade de haricots cannellini
10 Min
Tagliatelle au ragoût de viande
1 Std. 10 Min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30 Min
Vichyssoise avec des pâtes
35 Min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50 Min
Soupe vietnamienne aux crevettes
30 Min
One pot à la grecque
30 Min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20min
Gratin de ravioli
1hod. 40min
Soupe de tomates aux tortellinis de viande hachée
35 Min