Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lemons, divided (1 thin peel only, both juiced)
- 10 - 12 sprigs fresh chives, in pieces
- 5 - 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 8 - 10 sprigs fresh basil, leaves and tender stems
- 2 tsp dried oregano
- 10 - 13 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 8 garlic cloves
- 4 - 6 pinches salt, divided
- 3 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 45 - 56 oz lamb shoulder, bone in (2.5-3.5 lbs.)
- 21 oz water
- 10 ½ oz red new potatoes, scrubbed with skin on
- 9 oz shallots, halved
- 5 oz carrots, sliced in rounds (1 in.)
- 14 oz sweet potato, peeled, cubed (1 in.)
- 8 garlic cloves, peeled
- 2 - 3 pinches fresh ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2489 kJ / 595 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 238.1 mg
Alternatieve recepten
Asian Stir Fry with Noodles
1 godz. 5 min
Margarita
10 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Tarragon Chicken Pasta
45min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Salmon Burger
35 Min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Tequila Sour
10 Min
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 Min