Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz olive oil, plus extra to grease
- 9 oz lemons (approx. 2-3 lemons), unpeeled, quartered, seeds removed
- 3 large eggs
- 6 oz plain yogurt
- 1 tsp vanilla extract
- 10 - 12 oz sugar, to taste
- 10 oz all-purpose flour
- 2 tsp baking powder
- ¼ tsp baking soda
- ½ tsp salt
- confectioners sugar, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1440.2 kJ / 344.2 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 164.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Five-Seed Bread
1 Std. 50 Min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 Std. 30 Min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1sa
Yogurt Cake
50 Min
Lemon Pound Cake
2h
Molten Lava Cake
45 Min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 Std. 10 Min
Banana Nut Bundt Cake
1sa 30 dk
Soft Date Cake with Walnuts
1 Std. 10 Min
Creamy Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1sa 30 dk