Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato
- 225 g white sugar
- 300 g double cream
- 410 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 1 vanilla bean and scraped out seeds
- 450 g fresh raspberries
Raspberry ripple sauce
- 10 g caster sugar
- 2 tsp water
Assembly
- 70 g milk chocolate, broken into small pieces or callets
- 70 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces or callets
- 9 waffle cones (see Tip)
- hazelnuts, without skin or raw almonds, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1764.7 kJ / 421.8 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 76.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted caramel and chocolate cake
1 godz. 45 min
Peanut Butter Ice Cream
8sa 20 dk
Steamed White Bread
2 Std.
Lemon Mousse with Basil Slush
25h
Sweet breakfast bread
1 Std. 30 Min
Sea Salt Caramel Cookies
24hod. 50min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 Std. 20 Min
Wholemeal Flour Tortillas
1 godz.
Fruit Cake
4hod. 10min
Little lemon cheesecakes
6 godz. 20 min
Mini fruit cakes
25h 40min