Apparaten en Accessoires
Raspberry ripple cones
Voorbereiding 30min
Totaal 15u.
9 portions
Ingrediënten
Gelato
-
white sugar225 g
-
double cream300 g
-
full cream milk410 g
-
egg yolks4
-
vanilla bean and scraped out seeds1
-
fresh raspberries450 g
Raspberry ripple sauce
-
caster sugar10 g
-
water2 tsp
Assembly
-
milk chocolate broken into small pieces or callets70 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces or callets70 g
-
waffle cones (see Tip)9
-
hazelnuts, without skin or raw almonds, chopped, to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
76.7 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1764.7 kJ /
421.8 kcal
Vetten
22 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
12.2 g
Koolhydraten
52 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Beat the heat
23 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spiralized Sweet Potato Pancakes
30min
Frappé Coffee
5min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2u. 30min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1u.
Mustard Caramel Sauce
15min
Xerém maize meal with fresh tuna
40min
Mango lassi
5min
Ham mousse
10min
Piña colada sorbet
30min
Chocolate Frangelico® gelato
28u.
Dubai chocolate pistachio crêpes
45min