Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée, en morceaux
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g de panais, en tronçons
- 300 g de carottes, en rondelles
- 3 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 4 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- quelques brins de persil, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2098 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1h
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1 Std. 20 Min
Potée de légumes
1h 30min
Petit salé aux lentilles
55min
Filet mignon à la provençale
55min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Sauté de porc au curry
1h
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Blanquette de dinde
1h 40min